KUUM KEERULINE
KOOSTIS: 3 TL JAHVATATUD JACOBSI KOHVI1 KLAAS PIIMA½ KLAASI VAHUKOORT1 KLAAS VETT3 TL PRUUNI SUHKRUT3 TL RIIVITUD INGVERITMÕNI NELK½ TL MUSTA PIPART½ TL KANEELI VÕI KANEELIKOORT½ TL KARDEMONI
3 TL JAHVATATUD JACOBSI KOHVI1 KLAAS PIIMA½ KLAASI VAHUKOORT1 KLAAS VETT3 TL PRUUNI SUHKRUT3 TL RIIVITUD INGVERITMÕNI NELK½ TL MUSTA PIPART½ TL KANEELI VÕI KANEELIKOORT½ TL KARDEMONI
Kuumuta pannil piim, vahukoor, vesi, suhkur ja kohv. Maitsesta värskelt riivitud igveri, nelgi, pipra ja kardemoniga.
Vähenda kuumust ja lase 3 minutit tasasel tulel podiseda. Enne serveerimist võid joogi kurnata.