LUMESIDRUN

KOOSTIS

  • 4 TL JAHVATATUD JACOBSI KOHVI
  • VANILLIEKSTRAKT
  • ¼ KLAASI KONDENSPIIMA
  • SUHKRUT MAITSE JÄRGI
  • VAHUKOOR
  • SIDRUNIKOOR
  • SIDRUNIKREEM (VÕID OSTA KA POEST):
  • 3 SIDRUNIT
  • 50 G VÕID
  • 1 KLAAS SUHKRUT
  • 3 MUNA

VALMISTAMINE

  1. 01

    Sidrunikreem. Koori sidrunid ja pigista mahl välja. Sulata pannil või ja lisa sidrunimahl. Kuumuta madalal tulel, aga ära lase keema (parim on seda teha veevannis). Lisa tasakesi suhkur samal ajal segades. Jahuta saadud mass maha. Vahusta eraldi munakollane ja munavalge ning sega siis omavahel. Lisa munavaht sidrunikreemile ja kuumuta 2 minutit kuni kreem taheneb.

  2. 02

    Valmista ¾ klaasi kohvi ja magusta. Lisa vanilliekstrakt ja kondenspiim, sega läbi.

  3. 03

    Vala klaasi sidrunikreem ja selle peale kohv.

  4. 04

    Serveeri vahukoorega ja kaunista sidrunikooreribadega.