CREME DE LA CREME

KOOSTIS

  • 2 KLAASI PIIMA (3,5 %)
  • 3 SL LAHUSTUVAT JACOBSI KOHVI
  • 2 SL MAISIJAHU
  • ¼ KLAASI SUHKRUT
  • 2 TL TUHKSUHKRUT
  • SOOL
  • ½ KLAASI VAHUKOORT
  • ¼ TL VANILLIEKSTRAKTI
  • 2 TL MÕRU MOOSI, NT MUSTSÕSTRA VÕI RABARBERI (ÜHELE KLAASILE JOOGILE)
  • 1 TL KANEELI

VALMISTAMINE

  1. 01

    Kuumuta potis piim, kohv, jahu, suhkur ja sool.

  2. 02

    Sega kuumutamise ajal ning kui keema tõuseb, tõsta pott tulelt.

  3. 03

    Sega aeg-ajalt ning jahuta külmaveevannis.

  4. 04

    Tõsta saadud mass klaasi ja lisa teelusikatäis moosi.

  5. 05

    Sega vahukoor maisijahu, suhkru ja vanillisuhkruga ning tõsta lusikatäis klaasi ning kaunista kaneeliga.